Prosciutto med marinerade grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
30min

Grönsakerna marineras i olivolja och god vinäger och grillas innan de serveras tillsammans med prosciutto.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Marinerade grönsaker
300 g
bönor t.ex vaxbönor, haricots verts, sockerärtor
1/2
zucchini tunt skivad
1 kruka
bladpersilja
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Använd gärna Zetas Ekologiska Vitvinsvinäger och olivolja!

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Påskbuffé med ljuvliga smaker

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.