Prosciutto med marinerade grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
30min

Grönsakerna marineras i olivolja och god vinäger och grillas innan de serveras tillsammans med prosciutto.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Marinerade grönsaker
300 g
bönor t.ex vaxbönor, haricots verts, sockerärtor
1/2
zucchini tunt skivad
1 kruka
bladpersilja
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Använd gärna Zetas Ekologiska Vitvinsvinäger och olivolja!

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.