Potatis- och lökflarn med parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
45min

Tunna skivor av potatis och lök gratineras i ugnen med vin och parmesan. Ett fantastiskt tillbehör till middagen, på buffébordet eller som förrätt!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
10-12
fasta potatisar
2
gula lökar
salt
peppar
några
kvistar timjan plockade blad
2 dl
vitt vin
1-2 dl

Gör så här

Kommentera

Bodil Engqvist

Hej, tidigare har jag läst era recept på den här sidan , som kommit som ett nyhetsmail till mig. Då har det stått såväl ingredienser som tillagnings sätt. Mycket bra!
Nu är den här sidan ändade full av ingredienserna meninte tillvägagångssättet …???
Varför?
Om det är meningen så är det ju en klar försämring, hoppas jag förbisett något o fått fel för mig.
Har ingen lust att skriva ut rec. utan vill ha dom att läsa här på tel. Som innan alltså!
Annars kan ni förenkla det ett snäpp till : skriv bara ut maträttens namn så får man skriva ut såväl ingr. listan som
tillagningssättet…
Använder många av era recept som är jättebra på helt underbar mat 👍

Hanna Sjöberg

hej Bodil !
i min mobil ser jag överst i receptet två rutor: i den ena står ordet ’ingredienser’ , i den andra rutan står orden ’gör så här’.
Tryck på den senare nämnda rutan så kommer tillvägagångssättet: d v s instruktionerna för receptet !
Med vänlig hälsning, Hanna

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.