Potatis- och lökflarn med parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)

Vad tycker du?

45min 8 ingredienser

Tunna skivor av potatis och lök gratineras i ugnen med vin och parmesan. Ett fantastiskt tillbehör till middagen, på buffébordet eller som förrätt!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
10-12
fasta potatisar
2
gula lökar
salt
peppar
några
kvistar timjan plockade blad
2 dl
vitt vin

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (53)

(53)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter