Pizza med prosciutto, rucola, parmesan och mozzarella

Italiens kanske godaste skinka, ost och sallad på den kanske godaste pizzan?

Jäsning
Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Lös upp jästen i vattnet.

Tillsätt olivolja och salt.

Arbeta in mjölet och knåda till en smidig deg.

Låt jäsa 1 timme under handduk i rumstemperatur.

Kavla ut degen till pizzor i önskad storlek.

Lägg på lite pastasås och mozzarella i tärningar.

Grädda i ugn på 225 grader ca 10 minuter, beroende på storlek.

Garnera med prosciutto, rucola, parmesanost och svartpeppar.

Ringla över lite olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.