Pizza med prosciutto, parmesan och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (89)

(89)
1tim 30min

Pizza med mozzarella och parmesan som toppas med italiensk prosciutto och ruccola.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
25g
jäst
2 dl
ljummet vatten
1 stor nypa
salt
5 dl
vetemjöl
Pålägg till Pizza
4-6 skivor
1
Zeta Mozzarella (125g) i tärningar
rucola
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.