Pizza med prosciutto, parmesan och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (138)

(138)

RÖSTA PÅ RECEPTET (138)

(138)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pizza med mozzarella och parmesan som toppas med italiensk prosciutto och ruccola.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
25g
jäst
2 dl
ljummet vatten
1 stor nypa
salt
5 dl
vetemjöl
Pålägg till Pizza
4-6 skivor
1
Zeta Mozzarella (125g) i tärningar
rucola
svartpeppar

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (138)

(138)
Tack!