Picklade grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

20min 4 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Milt syrade grönsaker i vitvinsvinäger som passar till vinägerinkokt lax men även till kallskuret.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 påsar
snacksmorrötter, eller små späda morrötter, totalt 400 g
2
rödlökar
1
chilipeppar, delad och urkärnad
3
salladslökar, skivad i små bitar
Lag
2 1/2 dl
strösocker
4 1/2 dl
vatten
2
lagerblad
1 tsk
gula eller bruna senapsfrön

Gör så här

Tips!

Servera grönsakerna samma dag eller förbereda några dagar i förväg. Picklade och syrade grönsaker håller sig väldigt väl i kylskåpet. Räkna med att dessa håller i 2 veckor, se bara till att grönsakerna är täckta med lag.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett