Picklade grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

20min 4 ingredienser

Milt syrade grönsaker i vitvinsvinäger som passar till vinägerinkokt lax men även till kallskuret.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 påsar
snacksmorrötter, eller små späda morrötter, totalt 400 g
2
rödlökar
1
chilipeppar, delad och urkärnad
3
salladslökar, skivad i små bitar
Lag
2 1/2 dl
strösocker
4 1/2 dl
vatten
2
lagerblad
1 tsk
gula eller bruna senapsfrön

Gör så här

Tips!

Servera grönsakerna samma dag eller förbereda några dagar i förväg. Picklade och syrade grönsaker håller sig väldigt väl i kylskåpet. Räkna med att dessa håller i 2 veckor, se bara till att grönsakerna är täckta med lag.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer