Picklade grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 4 ingredienser

Milt syrade grönsaker i vitvinsvinäger som passar till vinägerinkokt lax men även till kallskuret.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 påsar
snacksmorrötter, eller små späda morrötter, totalt 400 g
2
rödlökar
1
chilipeppar, delad och urkärnad
3
salladslökar, skivad i små bitar
Lag
2 1/2 dl
strösocker
4 1/2 dl
vatten
2
lagerblad
1 tsk
gula eller bruna senapsfrön

Gör så här

Tips!

Servera grönsakerna samma dag eller förbereda några dagar i förväg. Picklade och syrade grönsaker håller sig väldigt väl i kylskåpet. Räkna med att dessa håller i 2 veckor, se bara till att grönsakerna är täckta med lag.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco