Piccata Milanese

Parmesanpanerad fläskschnitzel. Servera gärna tillsammans med en god tomatsås.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ägg och parmesanosten.

Torka schnitzlarna med lite

papper.

Krydda med lite salt och peppar.

Vänd dem i vetemjöl och klappa av överflödigt mjöl.

Vänd i äggsmeten och stek i rikligt med olja i varm stekpanna.

Stek i ca 2 minuter på varje sida.

Servera med en god tomatsås och ris.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Äkta Piccata Milanese ska förstås serveras med en riktigt god tomatsås – exempelvis Zeta Casa Di Luca Pastasås. Den lagas i Italien på bara färska tomater och utan tillsats av tomatpuré.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.