Pestobakad lax med marinerad rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En långsam stekning i ugn på en lägre temperatur gör att laxen blir mörare och saftigare. Servera den pestobakade laxen med marinerad rödlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
lax i bit
salt
peppar
3
rödlökar skalade
4 msk
1
saft från citron
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)
Tack!