Pastagratäng med chorizo

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)

Vad tycker du?

40min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Snabblagad gratäng med smakrik spansk chorizo, krispigt osttäcke och finhackad persilja.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
eller färsk chorizo
2 msk
bladpersilja, finhackad
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)
Tack!

Tobias Persson

Jag tillagade denna rätt och lade till 150 g Parmigiano Reggiano, en förpackning lätt lufttorkad Chorizo, fyra salladslökar, en halv burk soltorkade tomater, grillad paprika och rosmarin samt timjan. Det smakade utomordentligt bra!!!!!!!

Margareta

Detta är den sajt jag bara älskar vår favorit är Chorizogratäng vansinnigt gott som mitt 8 åriga barnbarn säger vi lagar så gott som varje dag mat ifrån er receptsamling helt underbar ,allt är så gott. Vänliga hälsningar Margareta Åberg i Gävle

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.