Pasta Tagliatelle frutti di mare

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Godaste receptet på klassiska italiensk pastarätt frutti di mare hittar du här! Skaldjur och pasta som blandas med mustig tomatsås. I Italien serveras inte frutti di mare med parmesanost. Det anses ta bort den goda smaken från skaldjur som är hjälten i pastarätten.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 nät
blåmusslor
1/3
fänkålshuvud
1
gul lök, finhackad
3
vitlöksklyftor
1 frp
konserverade körsbärstomater
salt
300 g
frysta vannameiräkor, tinade
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer