Pasta Strozzapreti med citron och rostade primörer

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rostade primörer, al dente pasta och en krämig citronsås. Snabb och enkel vardagsrätt!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostade primörer
250 g
rädisor, halverade
250 g
sparris, ansad och skuren i bitar
150 g
gröna bönor
Salt
Strozzapreti al limone
1
citron, finrivet skal och pressad saft
1/2 dl
pastavatten
nymald svartpeppar
1/2 tsk
salt

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
Tack!

Clara

Otroligt gott recept!
Lade till zucchini, schalottenlök och vitlök i ugnsbaket samt gjorde en sidosallad av ugnsrostade tomater och oliver. Fantastiska smaker, 12/10. Tack Zeta!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco