Pasta Strozzapreti med citron och rostade primörer

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

30min 5 ingredienser

Rostade primörer, al dente pasta och en krämig citronsås är en snabb och enkel vardagsrätt som är full av smak. Denna pastarätt är perfekt för de dagar när du vill ha något lätt och fräscht.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostade primörer
250 g
rädisor, halverade
250 g
sparris, ansad och skuren i bitar
150 g
gröna bönor
salt
Strozzapreti al limone
1
citron, finrivet skal och pressad saft
1/2 dl
pastavatten
nymald svartpeppar
1/2 tsk
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

1 kommentar

Clara

Otroligt gott recept!
Lade till zucchini, schalottenlök och vitlök i ugnsbaket samt gjorde en sidosallad av ugnsrostade tomater och oliver. Fantastiska smaker, 12/10. Tack Zeta!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar