Pasta Strozzapreti med citron och rostade primörer

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rostade primörer, al dente pasta och en krämig citronsås. Snabb och enkel vardagsrätt!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostade primörer
250 g
rädisor, halverade
250 g
sparris, ansad och skuren i bitar
150 g
gröna bönor
Salt
Strozzapreti al limone
1
citron, finrivet skal och pressad saft
1/2 dl
pastavatten
nymald svartpeppar
1/2 tsk
salt

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
Tack!

Clara

Otroligt gott recept!
Lade till zucchini, schalottenlök och vitlök i ugnsbaket samt gjorde en sidosallad av ugnsrostade tomater och oliver. Fantastiska smaker, 12/10. Tack Zeta!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.