Pasta Strozzapreti med citron och rostade primörer

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
30min

Rostade primörer, al dente pasta och en krämig citronsås. Snabb och enkel vardagsrätt!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostade primörer
250 g
rädisor, halverade
250 g
sparris, ansad och skuren i bitar
150 g
gröna bönor
Salt
Strozzapreti al limone
1
citron, finrivet skal och pressad saft
1/2 dl
pastavatten
nymald svartpeppar
1/2 tsk
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.