Pasta Pappardelle med pesto och zucchini

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 9 ingredienser

Det här är en riktig life saver när du har ont om tid men vill äta gott. Pesto alla Genovese med innehåll på färsk basilika och Grana Padano blandad med finaste äggpasta och snabbstekta grönsaker.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
zucchini, grova bitar
salt
nymalen svartpeppar
färsk basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Katarina Avbryt svar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...