Pasta Tortiglinoi i tomatsås med oliver och kapris

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Tortiglinoi i tomatsås med oliver, kapris och persilja. En god och snabblagad pastarätt tillagad precis som i Puglia.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad, á 140 g
1 knippe
bladpersilja, finhackad
Till servering
Parmigiano Reggiano 14 mån, finriven, välj den du gillar bäst

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Tack!