Pasta Tortiglinoi i tomatsås med oliver och kapris

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

20min 5 ingredienser

Pasta Tortiglinoi i tomatsås med oliver, kapris och persilja. En god och snabblagad pastarätt tillagad precis som i Puglia.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Pasta Tortiglinoi Casa Di Luca
1 burk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad, á 140 g
1 knippe
bladpersilja, finhackad
Till servering
Zeta Parmigiano Reggiano 14 mån, finriven, välj den du gillar bäst

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter