Ladda ner bild Spara Pasta Fusilli med gremolata och parmesanost Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (19) (19) RÖSTA PÅ RECEPTET (19) (19) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Gremolata på citron, persilja och vitlök med pasta och parmesan. Perfekt på en buffé! Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 400 g Fusilli Casa Di Luca 1 kruka persilja hackad 2 vitlöksklyftor finrivna 1 citron finrivet skal Extra jungfruolivolja Classico svartpeppar Parmigiano Reggiano 22 mån riven Gör så här Koka pastan enligt anvisning på paketet. Blanda persilja, vitlök och citronskal. Strö över nykokt pasta och ringla över olivolja. Krydda med nymald svartpeppar och strö på parmesanost. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (19) (19) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (19)
(19)