Pasta med broccoli och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (152)

(152)

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

Kombinationen vitlök, broccoli och parmesan är oslagbar till pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp (400 g)
Zeta Strozzapreti
500 g
broccoli skuren i mindre bitar
2
vitlöksklyftor tunt skivade
salt
svartpeppar
1 dl
Parmigiano Reggiano riven
Till servering
Zeta Grana Padano riven

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (152)

(152)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Vincent Fagerlund

Men jobbigt när man får broccoli mellan tårna

Marie Welander

Bra och jag föredrar Zetas förslag eller mina egna från italienska vänner.

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco