Pasta med broccoli och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (126)

(126)

RÖSTA PÅ RECEPTET (126)

(126)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kombinationen vitlök, broccoli och parmesan är oslagbar till pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
broccoli skuren i mindre bitar
2
vitlöksklyftor tunt skivade
salt
svartpeppar
1 dl
Parmigiano Reggiano riven
Till servering
Zeta Grana Padano riven

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (126)

(126)
Tack!