Pasta med broccoli och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (130)

(130)

RÖSTA PÅ RECEPTET (130)

(130)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kombinationen vitlök, broccoli och parmesan är oslagbar till pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
broccoli skuren i mindre bitar
2
vitlöksklyftor tunt skivade
salt
svartpeppar
1 dl
Parmigiano Reggiano riven
Till servering
Zeta Grana Padano riven

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (130)

(130)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco