Pasta Fusilli Bucati med broccoli och pancetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Pasta med färsk broccoli, knaperstekt pancetta, soltorkade tomter och riven parmesan. Snabbt och enkelt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
1 fpk
Zeta Pancetta (160g)
1
vitlöksklyfta, finhackad
300 g
broccoli, skuren i små buketter
salt
svartpeppar
rikligt med hyvlad Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån eller
Zeta Grana Padano D.O.P. 20 månader

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter