Pasta Fusilli Bucati med broccoli och pancetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Pasta med färsk broccoli, knaperstekt pancetta, soltorkade tomter och riven parmesan. Snabbt och enkelt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
1 fpk
Pancetta (160g)
1
vitlöksklyfta, finhackad
300 g
broccoli, skuren i små buketter
salt
svartpeppar
rikligt med hyvlad Parmigiano Reggiano 22 mån eller
Zeta Grana Padano D.O.P. 20 månader

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja