Pasta fiori med tapenade, chili och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Snabblagad vegetarisk pasta som passar perfekt som vardagsrätt. Tapenade med oliver och kapris ger fin smak till pastan och chili ger extra hetta. Citron och persilja ger extra fräschör.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
röd chili, urkärnad och finhackad
1 kruka
persilja, hackad
4 msk
Zeta Tapenade av oliver och kapris
2 msk
saft av citron
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
Tack!