Parmesanpannacotta med marinerade räkor och ramslöksolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

3tim 30min 3 ingredienser

Den lena ostkrämen och de sötsyrliga räkorna med fräsch och krispig gurka är inte bara helt oemotståndligt smakmässigt, de här små munsbitarna är väldigt vackra att titta på också. Ramslök ger en ljuvligt mild löksmak. Har du inte tillgång till den delikatessen fungerar det bra att använda gräslök eller blast från färsk lök.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
6 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Parmesanpannacotta
1 msk
vatten
Ramslöksolja
10 blad
ramslök
Rosémarinerade räkor
250 g
skalade räkor
1/2
gurka
Topping
80 g
finkornig rom (tex sik- eller annan sorts rom)
1
citron, zest
dill

Gör så här

Tips!

Ca 3-4 msk hackad lökblast eller gräslök motsvarar 10 blad ramslök om du inte har tillgång till ramslök. Addera gärna 3-4 blad babyspenat för att få vacker grön färg.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer