Parmesangratinerade tomater med basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Sötman från tomaterna tillsammans med sältan från parmesanosten gör detta till ett underbart tillbehör till en bit kött eller i en sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
plommontomater delade på längden
8
basilikablad
salt
peppar
rikligt med

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis