Parmesangratinerade grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Parmesangratinerade grönsaker med färsk timjan och vitlök. Serveras med fördel till kyckling, fisk eller en bit kött.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
aubergine
1
grön zucchini
1
gul lök
2
tomater
1
vitlöksklyfta, finriven eller pressad
några kvistar timjan
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Tack!