Parmesangratinerad fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

Vad tycker du?

40min 8 ingredienser

Det är gott att gratinera med parmesanost. Välj en parmesanost med lite kortare lagringstid så smälter osten bättre.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
fänkål, skurna i klyftor
4
vitlöksklyftor
2 dl
vitt vin
ca 5 dl
vatten
salt
2 msk
citronsaft

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar