Parmesangratinerad fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Det är gott att gratinera med parmesanost. Välj en parmesanost med lite kortare lagringstid så smälter osten bättre.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
fänkål, skurna i klyftor
4
vitlöksklyftor
2 dl
vitt vin
ca 5 dl
vatten
salt
2 msk
citronsaft

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Tack!