Pasta Pappardelle med skogschampinjoner

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)
20min

Tryffeloljan lyfter smaken av skogschampinjonerna - underbart gott tillsammans med pappardelle, pinjenötter och basilika.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
skogschampinjoner skivade
3
vitlöksklyftor tunt skivor
1/2
citron finrivet skal
salt
svartpeppar
30 g
rucola

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.