Recept från Zeta. Pasta_Pappardelle_med_skogschampinjoner_tryffelolja_och_rucola_st

Pappardelle med skogschampinjoner

Tryffeloljan lyfter smaken av skogschampinjonerna - underbart gott tillsammans med pappardelle, pinjenötter och basilika.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Stek svampen i olivolja på ganska hög värme tills den fått fin färg.

Lägg i vitlök och stek ytterligare någon minut.

Blanda med nykokt pasta och smaka av med citronskal, tryffelolja, salt och peppar.

Avsluta med att vända ner rucolasalladen och strö över parmesanost.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.