Pasta Pappardelle med skogschampinjoner

RÖSTA PÅ RECEPTET (108)

(108)

Vad tycker du?

20min 11 ingredienser

Tryffeloljan lyfter smaken av skogschampinjonerna – underbart gott tillsammans med pappardelle, rucola och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
300 g
skogschampinjoner skivade
3
vitlöksklyftor tunt skivor
1/2
citron finrivet skal
salt
svartpeppar
30 g
rucola

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (108)

(108)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Rasmus

Vad ska man göra med pinjenötterna och basilikan?

Anna Mellberg

Hej Rasmus! Tryckfelsnisse måste ha varit i farten. Vi har uppdaterat receptet nu. Smaklig måltid önskar vännerna på Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco