Pasta Pappardelle med köttfärssås

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pappardelle al ragu - Köttfärssås blir extra gott tillsammans med pappardelle och oliver.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
finhackad gul lök
1
finhackad vitlöksklyfta
1 nypa
torkade chiliflakes eller 1 färsk chili
400 g
nöt- eller lamfärs
1 tsk
salt
svartpeppar
1/2 tsk
strösocker
1 frp
Zeta Körsbärstomater
Till servering

Gör så här

Tips!

Vill du kan du lägga i en skalad och fint skuren morot och en fint skuren selleristjälk med löken

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
Tack!