Pasta Pappardelle med köttfärssås

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pappardelle al ragu - Köttfärssås blir extra gott tillsammans med pappardelle och oliver.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
finhackad gul lök
1
finhackad vitlöksklyfta
1 nypa
torkade chiliflakes eller 1 färsk chili
400 g
nöt- eller lamfärs
1 tsk
salt
svartpeppar
1/2 tsk
strösocker
1 frp
Zeta Körsbärstomater
Till servering

Gör så här

Tips!

Vill du kan du lägga i en skalad och fint skuren morot och en fint skuren selleristjälk med löken

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor