Pasta Pappardelle Bolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tycker du?

1tim 16 ingredienser

Pappardelle är väldigt gott till denna klassiska köttfärssås . En härlig Bolognese som sätter guldkant på vardagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
300 g
nötfärs
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
gul lök, finhackad
1
liten bit morot, finhackad
1
liten bit rotselleri, finhackad
2 msk
Tomatpuré
1 frp
krossade tomater
1
köttbuljongtärning
2 st
lagerblad
1 tsk
torkad timjan
1 tsk
torkad oregano
salt
svartpeppar
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer