Pasta Pappardelle Bolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (64)

(64)

Vad tycker du?

1tim 16 ingredienser

Pappardelle är väldigt gott till denna klassiska köttfärssås . En härlig Bolognese som sätter guldkant på vardagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
300 g
nötfärs
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
gul lök, finhackad
1
liten bit morot, finhackad
1
liten bit rotselleri, finhackad
2 msk
Tomatpuré
1 frp
krossade tomater
1
köttbuljongtärning
2 st
lagerblad
1 tsk
torkad timjan
1 tsk
torkad oregano
salt
svartpeppar
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (64)

(64)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar