Pasta Pappardelle Bolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pappardelle är väldigt gott till denna klassiska köttfärssås . En härlig Bolognese som sätter guldkant på vardagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
300 g
nötfärs
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
gul lök, finhackad
1
liten bit morot, finhackad
1
liten bit rotselleri, finhackad
2 msk
Tomatpuré
1 frp
krossade tomater
1
köttbuljongtärning
2 st
lagerblad
1 tsk
torkad timjan
1 tsk
torkad oregano
salt
svartpeppar
Till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)
Tack!