Recept från Zeta. Pappardelle_Bolognese

Pappardelle Bolognese

Pappardelle är väldigt gott till denna klassiska köttfärssås . En härlig Bolognese som sätter guldkant på vardagen.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Bryn färsen i olivolja i en gryta på hög värme.

Tillsätt lök, vitlök, morot och selleri och stek i ytterligare någon minut.

Rör i tomatpuré, vin och tomater.

Koka upp, lägg i buljongtärningen och örter och låt sjuda under lock i cirka 45 –60 minuter.

Rör om då och då och späd eventuellt med lite vatten.

Smaksätt med salt och peppar.

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.

Servera den nykokta pastan med såsen och riven parmesan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.