Melon och fetaostsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (417)

(417)

Vad tycker du?

15min 9 ingredienser

Melon och fetaost är en fantastisk smakkombination, perfekt för sommarbuffén.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner eller 4 portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
rödlökar tunt skivade
2 tsk
strösocker
1/2
vattenmelon tärnad
2
Fetaost (á 150g)
1 påse
rucola (80g)
flingsalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (417)

(417)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Magnus Johansson

Gillar inte oliver men tänkte använda kapris istället
Kan det funka?

Anna Mellberg

Det tror vi absolut! Smaklig måltid önskar vännerna på Zeta

Simone

Supergod och fräsch sallad.
Uppskattad av både barnen och vuxna.
Blivit en av favoriterna ❤️❤️❤️

Anna Mellberg

Hej Simone! Det låter verkligen härligt- vi är så glada att du hör av dig och berättar. Önskar dig och din fina familj en härlig helg i solen. Hälsningar vännerna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...