Melon och fetaostsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (370)

(370)

RÖSTA PÅ RECEPTET (370)

(370)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Melon och fetaost är en fantastisk smakkombination, perfekt för sommarbuffén.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bufféportioner eller 4 portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
rödlökar tunt skivade
2 tsk
strösocker
1/2
vattenmelon tärnad
2
Fetaost (á 150g)
1 påse
rucola (80g)
flingsalt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (370)

(370)
Tack!