Melon och fetaostsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (419)

(419)

Vad tycker du?

15min 9 ingredienser

Melon och fetaost är en fantastisk smakkombination, perfekt för sommarbuffén.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner eller 4 portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
rödlökar tunt skivade
2 tsk
strösocker
1/2
vattenmelon tärnad
2
Fetaost (á 150g)
1 påse
rucola (80g)
flingsalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (419)

(419)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Magnus Johansson

Gillar inte oliver men tänkte använda kapris istället
Kan det funka?

Anna Mellberg

Det tror vi absolut! Smaklig måltid önskar vännerna på Zeta

Simone

Supergod och fräsch sallad.
Uppskattad av både barnen och vuxna.
Blivit en av favoriterna ❤️❤️❤️

Anna Mellberg

Hej Simone! Det låter verkligen härligt- vi är så glada att du hör av dig och berättar. Önskar dig och din fina familj en härlig helg i solen. Hälsningar vännerna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar