Melon och fetaostsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (265)

(265)
15min

Melon och fetaost är en fantastisk smakkombination, perfekt för sommarbuffén.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner eller 4 portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
rödlökar tunt skivade
2 tsk
strösocker
1/2
vattenmelon tärnad
2
Fetaost (á 150g)
1 påse
rucola (80g)
flingsalt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.