Melon med prosciutto och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)
20min

Små, vackra och ljuvlig goda! Ringla en riktigt god olivolja över melonen och prosciutton, salta och peppra

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

stycken
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
melon Galia, Honungsmelon eller Orange Flesh, skuren i bitar
svartpeppar
1 kruka
basilika
1 fpk
Prosciutto di Parma eller 1/2 paket Delizie Prosciutto Crudo , skivad (120 g)

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.