Melon med prosciutto, chili och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (61)

(61)
15min

En klassisk kombination av prosciutto och melon med en frisk och pepprig twist.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
melon (Cantaloupe, Galia eller Orange Flesh), skuren i små bitar
2
salladslökar, tunt skivade
1/2
röd chili, tunt skivad
3 msk
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
1 msk
citronsaft
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.