TIllagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 melon (Cantaloupe, Galia eller Orange Flesh), skuren i små bitar
  • 2 salladslökar, tunt skivade
  • 1/2 röd chili, tunt skivad
  • 3 msk Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
  • 1 msk citronsaft
  • salt
  • svartpeppar
  • 8 skivor Zeta Prosciutto di Parma

    Zeta Prosciutto di Parma

    Läs mer
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda melon, chili och salladslök.

Häll på olivolja och smaka av med salt, peppar och citronsaft.

Servera med prosciutto.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.