Melon med prosciutto, chili och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En klassisk kombination av prosciutto och melon med en frisk och pepprig twist.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
melon (Cantaloupe, Galia eller Orange Flesh), skuren i små bitar
2
salladslökar, tunt skivade
1/2
röd chili, tunt skivad
3 msk
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
1 msk
citronsaft
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)
Tack!