Marinerade ugnsbakade grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 6 ingredienser

Servera som tilltugg tillsammans med lufttorkad skinka och mozzarella eller fetaost.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
paprikor, i bitar
1
aubergine, i bitar
1
zucchini, i bitar
2
rödlökar, i klyftor
2
vitlöksklyftor, skalade
Extra jungfruolivolja Classico, att ringla över plåten
Marinad
½ dl
färska örter , persilja, timjan och basilika, hackade
rivet skal av 1
citron
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Marinerade grönsaker passar utmärkt att blanda direkt i nykokt pasta.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Nina Avbryt svar

Nina

Hej! Ska de marineras innan eller efter jag ugnsbakat dem och i så fall med eller utan örtblandningen på slutet ?

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...