Marinerade ugnsbakade grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

40min

Servera som tilltugg tillsammans med lufttorkad skinka och mozzarella eller fetaost.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
paprikor, i bitar
1
aubergine, i bitar
1
zucchini, i bitar
2
rödlökar, i klyftor
2
vitlöksklyftor, skalade
Extra jungfruolivolja Classico, att ringla över plåten
Marinad
½ dl
färska örter , persilja, timjan och basilika, hackade
rivet skal av 1
citron
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Marinerade grönsaker passar utmärkt att blanda direkt i nykokt pasta.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
Tack!

Nina

Hej! Ska de marineras innan eller efter jag ugnsbakat dem och i så fall med eller utan örtblandningen på slutet ?

Recept från kategorier