Marinerade ugnsbakade grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

40min 6 ingredienser

Servera som tilltugg tillsammans med lufttorkad skinka och mozzarella eller fetaost.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
paprikor, i bitar
1
aubergine, i bitar
1
zucchini, i bitar
2
rödlökar, i klyftor
2
vitlöksklyftor, skalade
Extra jungfruolivolja Classico, att ringla över plåten
Marinad
½ dl
färska örter , persilja, timjan och basilika, hackade
rivet skal av 1
citron
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Marinerade grönsaker passar utmärkt att blanda direkt i nykokt pasta.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Nina

Hej! Ska de marineras innan eller efter jag ugnsbakat dem och i så fall med eller utan örtblandningen på slutet ?

Emma Olsson

Hejsan Nina,
Du ugnsrostar grönsakerna först för att sedan låta de ligga i marinaden innan servering.
Hälsningar, vännerna på Zeta