Macka med pestoslungad grönkål, tomat & parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetarisk macka på rågbröd med en matig fyllning av pestoslungad grönkål, tomat och hyvlad parmesan. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

macka
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
rågfralla
2 blad
grönkål, i stora bitar
2-3
cocktailtomater, skivade
3-4
basilikablad
fint hyvlad rädisa
ärtskott

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
Tack!