Linsburgare med pestomajonnäs och picklad rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
1tim

Smakrik vegetarisk burgare, med röda linser istället för kött. Pestomajonnäs och picklad rödlök är goda tillbehör. Servera i surdegsbröd med sallad.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Linsburgare
1
ägg
1
stor vitlöksklyfta, riven
1 tsk
sambal olek
1
morot (150 g), riven
1 1/2 dl
havregryn
1 dl
maizena, majsstärkelse
1/2 tsk
salt
nymalen svartpeppar
Picklad rödlök
1
stor rödlök, i tunna skivor
1/2 dl
vatten
Pestomajonnäs
1
äggula
1 msk
dijonsenap
1 1/2 dl
salt
peppar
Tillbehör
4 skivor
surdegsbröd
bladsallad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.