Linsburgare med pestomajonnäs och picklad rödlök
Vad tycker du?
Smakrik vegetarisk burgare, med röda linser istället för kött. Pestomajonnäs och picklad rödlök är goda tillbehör. Servera i surdegsbröd med sallad.
Receptet är framtaget av Zeta.
Smakrik vegetarisk burgare, med röda linser istället för kött. Pestomajonnäs och picklad rödlök är goda tillbehör. Servera i surdegsbröd med sallad.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (72)
(72)Vad tycker du?
4 kommentarer
Mari
Om man vill göra detta med torra linser, hur mycket ska man beräkna att koka då?
Sophie Berlin
Hej Marie,
Om du kokar 200g torra röda linser räcker det till receptet.
Vänliga hälsningar,
Vännerna på Zeta
Anne
Använder man kokta röda linser eller okokta?
Emma Olsson
Hejsan Anne,
Alla våra bönor och linser är kokta och pastöriserade. I detta recept använder vi färdigkokta linser.
Hälsningar, vännerna på Zeta