Lax med pesto i ugn

RÖSTA PÅ RECEPTET (795)

(795)

RÖSTA PÅ RECEPTET (795)

(795)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pesto och lax är en smakrik kombination, använd färdig pesto eller gör egen.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 portionsbitar
laxfilé (á 150g)
1/2 burk
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Peston kan ersättas med pesto med soltorkad tomat, tapenade eller grovhackad tapenade med kapris och oliv

Tips!

Det går bra att använda fryst lax, men tina den innan tillagning.

7 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (795)

(795)
Tack!

Therese

Tips på vad man äter till detta??

Beata

Hade laxfiléerna inne i ugnen i 25 min utan att dom blev klara. Läste sen i en kokbok där dom hade skrivit 225 gr, höjde då temperaturen men det tog ändå sammanlagt 35 min innan dom blev ätbara