Lax med pesto i ugn

RÖSTA PÅ RECEPTET (443)

(443)
30min

Pesto och lax är en smakrik kombination, använd färdig pesto eller gör egen.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 portionsbitar
laxfilé (á 150g)
1/2 burk
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Peston kan ersättas med pesto med soltorkad tomat, tapenade eller grovhackad tapenade med kapris och oliv

Kommentera

Ulf

Det bör framgå av receptet om laxbitarna skall vara frysta eller ej/upptinade.

Zeta

Hej Ulf! Det har du rätt i, vi har lagt till det.

Elin

Hur är det nu då ska laxen vara Fryst eller tinad?

Emma Olsson

Hej Elin,
Tack för att du hörde av dig! Du kan använda både fryst eller färsk lax 🙂
Hälsningar,
Emma från Zeta

magnus

ja tinad lax är 15 max 20 minuter. inget som inte är gjort för att stoppas i ugnen fryst, ska helt enkelt vara tinat. så står det inte på paketet att det ska vara fryst, så skare vara tinad. enkelt 🙂

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.