Lax med medelhavspotatis

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

En typisk potatissallad från medelhavet med kapris, tapenade, oliver och pesto. Så gott tillsammans med ugnsbakad lax!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
laxfilé i portionsbitar
salt
peppar
Medelhavspotatis
600 g
kokt potatis skalad och skivad
12
Zeta Oliver Dolci Verdi
1 kruka
basilika plockade blad
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.