Lax med medelhavspotatis

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tycker du?

4 ingredienser

En typisk potatissallad från medelhavet med kapris, tapenade, oliver och pesto. Så gott tillsammans med ugnsbakad lax!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
laxfilé i portionsbitar
salt
peppar
Medelhavspotatis
600 g
kokt potatis skalad och skivad
12
Zeta Oliver Dolci Verdi
3 msk
Zeta Tapenade Paprika & Oliver, grovhackad
1 kruka
basilika plockade blad
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis