Lax med medelhavspotatis

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En typisk potatissallad från medelhavet med kapris, tapenade, oliver och pesto. Så gott tillsammans med ugnsbakad lax!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
laxfilé i portionsbitar
salt
peppar
Medelhavspotatis
600 g
kokt potatis skalad och skivad
12
Zeta Oliver Dolci Verdi
3 msk
Zeta Tapenade Paprika & Oliver, grovhackad
1 kruka
basilika plockade blad
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
Tack!