Lax i smörpapper

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Lax i smörpapper, Salmone in cartoccio. En utsökt, lättlagad laxrätt som toppas med en Sofritto av fint skurna grönsaker och färska örter.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 - 800 g
lax, utan skinn
salt
peppar
½ dl
vitt vin, torrt
4 msk
färska örter, t ex bladpersilja, basilika, timjan, dragon, grovt strimlade
Sofritto
1
gul lök, finhackad
1 stjälk
blekselleri, fint tärnad
1
morot, fint tärnad
2
vitlöksklyftor, finhackade

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
Tack!