Lammfärsbiffar med bönor och olivcrème

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Lammfärsbiffar smaksatta med salvia och timjan som serveras med cannellinibönor och en färdig olivcreme.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
lammfärs
1
ägg
1/2 dl
vatten
1
vitlöksklyfta finriven
1 tsk
timjan torkad
några blad
färsk salvia hackade
salt
peppar
1 fpk
410 g Zeta Cannellinibönor sköljda
2 msk
Zeta Creme av Gröna Oliver eller Tapenade

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
Tack!