Lammfärsbiffar med bönor och olivcrème

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)
40min

Lammfärsbiffar smaksatta med salvia och timjan som serveras med cannellinibönor och en färdig olivcreme.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
lammfärs
1
ägg
1/2 dl
vatten
1
vitlöksklyfta finriven
1 tsk
timjan torkad
några blad
färsk salvia hackade
salt
peppar
1 fpk
410 g Cannellinibönor sköljda
2 msk
Crème av gröna oliver eller Tapenade

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.