Kyckling med saffran, sardeller och timjan

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

40min 9 ingredienser

En perfekt helgmiddag – ugnsrostade kycklingben med saffran, sardellcreme och timjan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
900 g
kycklingben
1 fpk
saffran
2
vitlöksklyftor finhackade
2 dl
Zeta Matlagningsvin Vitt, eller torrt vitt vin
några kvistar
färsk timjan
2 tsk
Zeta Sardellcrème MSC-märkt eller 4 st Zeta Sardeller hackade, och 1 msk olja från sardellerna
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar