Krämig röra på cannelinibönor och rostad vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En snabblagad böndipp på mixade cannellinibönor, en kall röra som passar till det mesta.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 hel
vitlök med skal
1 frp
Cannellinibönor Ekologiska, 380 g, avrunna och sköljda
1 kvist
färsk rosmarin
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)
Tack!