Krämig röra på cannelinibönor och rostad vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)

Vad tycker du?

25min 7 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

En snabblagad böndipp på mixade cannellinibönor, en kall röra som passar till det mesta.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 hel
vitlök med skal
1 frp
Cannellinibönor Ekologiska, 380 g, avrunna och sköljda
1 kvist
färsk rosmarin
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Anna

Hur länge håller den sig i kylen?

Anna Mellberg

Hej Anna! Det beror lite på hur länge den har förvarats innan den ställs in i kylen, men vi brukar generellt säga 2-3 dagar. Bästa är att titta, lukta och ev smaka- för att minska matsvinn och undvika matförgiftning. Träna upp dina sinnen helt enkelt. Varma hälsningar från vännerna på Zeta

Jeanette

Mycket god röra! Jag bytte ut rosmarin mot torkad salvia då det var det som fanns hemma

Tomas

Fantastiskt god att ha på bröd. Kör inte vitlöken för länge i ugnen, då blir den smaklös.

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis