Haricots verts med parmesan och olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)

Vad tycker du?

15min 5 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Nykokta haricots verts med riven parmesan och olivolja som passar utmärkt som tillbehör till kött, fisk eller kyckling

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
haricots verts
havssalt
svartpeppar
rikligt med Parmigiano Reggiano 22 mån, hyvlad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Ann

Aldrig gillat haricots verts men efter att testat att göra dem i ugn med parmesan har jag ändrat uppfattning 🏆

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis