Haricots verts med parmesan och olivolja

Nykokta haricots verts med riven parmesan och olivolja som passar utmärkt som tillbehör till kött, fisk eller kyckling

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka bönorna i saltat vatten ca 3 minuter.

Häll av och lägg på fat.

Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar.

Avsluta med att hyvla över parmesanosten.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.