Haricots verts med parmesan och olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 5 ingredienser

Nykokta haricots verts med riven parmesan och olivolja som passar utmärkt som tillbehör till kött, fisk eller kyckling

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
haricots verts
havssalt
svartpeppar
rikligt med Parmigiano Reggiano 22 mån, hyvlad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

Vad tycker du?

1 kommentar

Ann

Aldrig gillat haricots verts men efter att testat att göra dem i ugn med parmesan har jag ändrat uppfattning 🏆

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco