Ladda ner bild Spara Klassisk Saltimbocca Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (81) (81) RÖSTA PÅ RECEPTET (81) (81) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Saltimbocca är gott tillsammans med stekt tomat och en god sallad. Receptet är framtaget av Zeta. Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 dl vetemjöl 4 skivor utbankad fläskschnitzel eller kalv 4 skivor Prosciutto di Parma 8-12 salviablad 1 dl Zeta Olivolja Originale Extra Vergine 1 dl vitt vin svartpeppar nymalen 4 tomater i halvor ca 1 dl Zeta Olivolja Originale Extra Vergine salt 1 msk Balsamvinäger Sigillo Blu Gör så här Vänd schnitzlarna i mjöl och fördela några salviablad på dem. Lägg på parmaskinkan. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek köttbitarna med skinkan. Tillsätt i vinet i stekpannan medan köttet är kvar, lått det hela koka upp. Lyft upp köttet på ett fat, slå skyn över. Salta tomathalvorna och stek dem i rikligt med olivolja. Tillsätt balsamvinägern mot slutet av stekningen, servera tomaterna till saltimboccan. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (81) (81) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (81)
(81)