Recept från Zeta: Kikärtor med chilipesto och Couscous med tapenade

Kikärtor med chilipesto och Couscous med tapenade

Två goda tillbehör! Krydda upp kikärtorna med chilipesto och couscousen med en smakrik tapenade av svarta oliver.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda en burk Zeta kikärter, sköljda och avrunna med 3–4 msk Zeta Pesto Chili, och 4–5 msk Zeta Crostini som du krossat grovt.

Blanda med färsk riven parmesan eller med smulad ädelost.

Couscous med tapenade
Koka couscous enligt anvisningarna på förpackningen.

Blanda de ljumma couscousgrynen med tapenade.

Perfekt tillbehör till stekt eller grillat kött, fisk, kyckling.

Gott i sallad och på buffé.

Kikärtsröran är god tillsammans med pasta.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Extra gott blir det om du rör ner ytterligare lite Pesto Chili i pastan och ringlar god olivolja över.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.