Kikärtor med chili & couscous med tapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
15min

Kikärtor smaksatt med het chilipesto och couscous med smakrik tapenade av svarta oliver. Två goda tillbehör.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
140 g Zeta Pesto med Chili
Couscous med tapenade
3 dl
kokt couscousgryn ljumma

Gör så här

Tips!

Extra gott blir det om du rör ner ytterligare lite Pesto Chili i pastan och ringlar god olivolja över.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.