Italienska köttbullar

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)
30min

Polpette al limone e Parmigiano-Reggiano. Klassiska italienska köttbullar med smak av citron och parmesan.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
nötfärs
1
ägg
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
2
vitlöksklyftor, finhackade
1/2 dl
bladpersilja, finhackad
saft och rivet skal av 1/2
liten citron
1/2 dl
vatten

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.