Italienska köttbiffar med inkokt tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

40min 4 ingredienser

Olivoljeinkokta tomater med vitlök och timjan, italienska köttbiffar med kapris och oliver serveras med hemlagad potatismos med parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Olivoljekokta tomater
1 fpk
250 g körsbärstomater
5
vitlöksklyftor krossade
3 kvistar
timjan
Italienska köttbiffar
600 g
blandfärs
2 st
finhackade Zeta Sardeller
1
vitlöksklyfta finriven
2 msk
finhackade örter tex basilika, timjan, oregano
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine till stekning
salt
peppar
Potatismos med parmesan och olivolja
800 g
potatis gärna mjölig, skalad
2-3 dl
mjölk
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer