Italienska köttbiffar med inkokt tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

40min 4 ingredienser

Olivoljeinkokta tomater med vitlök och timjan, italienska köttbiffar med kapris och oliver serveras med hemlagad potatismos med parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Olivoljekokta tomater
1 fpk
250 g körsbärstomater
5
vitlöksklyftor krossade
3 kvistar
timjan
Italienska köttbiffar
600 g
blandfärs
2 st
finhackade Sardeller
1
vitlöksklyfta finriven
2 msk
finhackade örter tex basilika, timjan, oregano
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine till stekning
salt
peppar
Potatismos med parmesan och olivolja
800 g
potatis gärna mjölig, skalad
2-3 dl
mjölk
1 1/2 dl
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar