Italiensk paj
Vad tycker du?
Festlig paj med klassiska italienska smaker som mozzarella, parmesan, tomat och basilika.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Tips! Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka.
11 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (334)
(334)Maria
Hej! Stämmer det verkligen att det ska vara 1dl olja och 1dl vatten i degen?
Kerstin Olsson
Skall man servera någon sås till och isåfall vilken?
Agne
Behöver man både grahamsmjöl och vetemjöl?
Sophie Berlin
Hej!
Grahamsmjölet ger textur och smak men om du inte har det hemma så går det även bra att bara baka med vetemjöl.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Emma Olsson
Hejsan Kerstin,
Vi rekommenderar att servera pesto till som sås 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta
Lotta
Hej,
Kan man blanda äggen med ricottan och vattnet?
Tänker att det annars blir som en omelett runt fetaosten m m
Med vänlig hälsning, Lotta
Sophie Berlin
Hej Lotta,
Det går absolut bra att blanda ägg, ricotta och vatten. Vi har nu ändrat i receptet. Tack för din synpunkt!
Bästa hälsningar,
Vännerna på Zeta
Pia
Hej! Går denna paj att frysa?
Emma Olsson
Hejsan Pia,
Ja, det går bra att frysa in pajen men utan topping.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Olivia
Hej! Kan man äta den här pajen kall eller är dom godast varm? 🙂
Emma Olsson
Hejsan Olivia,
Den går att äta både varm och kall 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta