Italiensk paj
Vad tycker du?
Festlig paj med klassiska italienska smaker som mozzarella, parmesan, tomat och basilika.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Tips! Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (383)
(383)Vad tyckte du om receptet?
13 kommentarer
Anna
Hej. Mycket god paj. Jag dekorerade den även med parmaskinka.
Kan man göra den i långapanna? Och isåfall är det samma tid?
Anna Mellberg
Hej Anna! Vi har inte testat att göra den i långpanna, så vi vet inte hur lång gräddningstiden är. Men håll koll på den under gräddningen, när den har fått fin färg kan du ta ut den och skaka lite på den- då ser du om den har ”stannat” eller om den fortfarande är för lös. Är den för lös får den stå inne ett tag till- du kan lägga ett ark aluminiumfolier över om du inte vill att den ska får för mycket färg. Lycka till önskar vännerna på Zeta
Ninna
Sååååå himla god 🌟🌟🌟🌟🌟
Kerstin Olsson
Skall man servera någon sås till och isåfall vilken?
Agne
Behöver man både grahamsmjöl och vetemjöl?
Sophie Berlin
Hej!
Grahamsmjölet ger textur och smak men om du inte har det hemma så går det även bra att bara baka med vetemjöl.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Emma Olsson
Hejsan Kerstin,
Vi rekommenderar att servera pesto till som sås 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta
Lotta
Hej,
Kan man blanda äggen med ricottan och vattnet?
Tänker att det annars blir som en omelett runt fetaosten m m
Med vänlig hälsning, Lotta
Sophie Berlin
Hej Lotta,
Det går absolut bra att blanda ägg, ricotta och vatten. Vi har nu ändrat i receptet. Tack för din synpunkt!
Bästa hälsningar,
Vännerna på Zeta
Pia
Hej! Går denna paj att frysa?
Emma Olsson
Hejsan Pia,
Ja, det går bra att frysa in pajen men utan topping.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Olivia
Hej! Kan man äta den här pajen kall eller är dom godast varm? 🙂
Emma Olsson
Hejsan Olivia,
Den går att äta både varm och kall 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta