Italiensk paj

RÖSTA PÅ RECEPTET (239)

(239)

RÖSTA PÅ RECEPTET (239)

(239)

Vad tycker du?

1tim 35min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Festlig paj med klassiska italienska smaker som mozzarella, parmesan, tomat och basilika.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pajdeg
1 1/2 dl
grahamsmjöl
1 1/2 dl
vetemjöl
1/2 tsk
salt
1 dl
vatten kallt
Fyllning
150 g
1
vitlöksklyfta
3
ägg
1 påse
färsk bladspenat (70g) strimlad
2 dl
1 1/2 dl
vatten
salt
svarpeppar nymalen
Topping
2
plommontomater
1 pkt
ca 10
basilikablad

Gör så här

Tips!

Tips! Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka.

5 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (239)

(239)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.