Italiensk kladdkaka med kanderade kikärtor
Vad tycker du?
Ljuvligt kladdig chokladkaka med frasiga kikärtor ger en perfekt smakbrytning.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Ljuvligt kladdig chokladkaka med frasiga kikärtor ger en perfekt smakbrytning.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (29)
(29)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Anna
Går det att ersätta agavesirap (endast 1 krm) med ngt annat, t.ex. vanlig ljus sirap eller glukos?
Anna
Både ägg (steg 4) och äggulor (steg 5) nämns i receptet. Ska det stå så eller ska det stå ägg båda gångerna eller äggvitor i steg 4 och äggulor i steg 5?
Susanne
0 dl socker till kanderingen?? Och var ska agavesiprapen vara?
Emma Olsson
Hej Susanne,
När man kanderar kikärtorna använder man 1/2 dl strösocker och ha i agavasirapen. Tack för att du uppmärksammade detta. Jag ändrar receptet.
Hälsningar, Emma från Zeta