Italiensk kladdkaka med kanderade kikärtor
Vad tycker du?
Ljuvligt kladdig chokladkaka med frasiga kikärtor ger en perfekt smakbrytning.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ljuvligt kladdig chokladkaka med frasiga kikärtor ger en perfekt smakbrytning.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (29)
(29)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Anna
Går det att ersätta agavesirap (endast 1 krm) med ngt annat, t.ex. vanlig ljus sirap eller glukos?
Anna
Både ägg (steg 4) och äggulor (steg 5) nämns i receptet. Ska det stå så eller ska det stå ägg båda gångerna eller äggvitor i steg 4 och äggulor i steg 5?
Susanne
0 dl socker till kanderingen?? Och var ska agavesiprapen vara?
Emma Olsson
Hej Susanne,
När man kanderar kikärtorna använder man 1/2 dl strösocker och ha i agavasirapen. Tack för att du uppmärksammade detta. Jag ändrar receptet.
Hälsningar, Emma från Zeta