Helgrillad fläskkarré med balsamicoglaze

RÖSTA PÅ RECEPTET (369)

(369)

RÖSTA PÅ RECEPTET (369)

(369)

Vad tycker du?

1tim 20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Helgrillat kött blir saftigt och gott. Smakerna kommer fram när köttet får grillas i lugn och ro.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
fläskkarré, hel bit
Balsamicoglaze
1/2 dl
japansk soja
1/2 dl
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
2
vitlöksklyftor, finrivna
2 msk
flytande honung

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (369)

(369)
Tack!