Helgrillad fläskkarré med balsamicoglaze

RÖSTA PÅ RECEPTET (239)

(239)
1tim 20min

Helgrillat kött blir saftigt och gott. Smakerna kommer fram när köttet får grillas i lugn och ro.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
fläskkarré, hel bit
Balsamicoglaze
1/2 dl
japansk soja
1/2 dl
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
2
vitlöksklyftor, finrivna
2 msk
flytande honung

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.