Helgrillad fläskkarré med balsamicoglaze
Vad tycker du?
Helgrillat kött blir saftigt och gott. Smakerna kommer fram när köttet får grillas i lugn och ro.
Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.
Helgrillat kött blir saftigt och gott. Smakerna kommer fram när köttet får grillas i lugn och ro.
Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (395)
(395)Vad tycker du?
4 kommentarer
Jonas
Detta är enligt mig det bästa sättet att grilla karré’. Har gjort detta flera ggr blir alltid bra. Grillar på gasolgrill.
Mikael Frumermann
Vilken temperatur ska grillen ha?
Håkan
Jag körde på 125-150 grader och då tog det ca 2 timmar med en rejäl bit. Jättegott!
Emma Olsson
Hejsan Mikael,
Till detta recept använde vi oss av kolgrill och väntade tills vi fick den perfekta glöden. Tyvärr tog vi inga temperaturer.
Hälsningar, Emma från Zeta