Hel gös på liguriskt vis

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

8 ingredienser

Att ugnsbaka fisk är ett gott och enkelt sätt att tillreda fisk. I det här receptet får gösen sällskap av vitt vin och örter.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
hel gös urtagen och fjällad
1 1/4 dl
vitt vin
1 dl
Zeta Urkärnade Oliver Alla Taggiasca
1 tsk
salt
2
vitlöksklyftor finhackade
2 msk
bladpersilja hackad
2 msk
färsk basilika hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco