Hel gös på liguriskt vis

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Att ugnsbaka fisk är ett gott och enkelt sätt att tillreda fisk. I det här receptet får gösen sällskap av vitt vin och örter.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
hel gös urtagen och fjällad
1 1/4 dl
vitt vin
1 dl
Zeta Urkärnade Oliver Alla Taggiasca
1 tsk
salt
2
vitlöksklyftor finhackade
2 msk
bladpersilja hackad
2 msk
färsk basilika hackad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.