Hel gös på liguriskt vis

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Att ugnsbaka fisk är ett gott och enkelt sätt att tillreda fisk. I det här receptet får gösen sällskap av vitt vin och örter.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
hel gös urtagen och fjällad
1 1/4 dl
vitt vin
1 dl
Zeta Urkärnade Oliver Alla Taggiasca
1 tsk
salt
2
vitlöksklyftor finhackade
2 msk
bladpersilja hackad
2 msk
färsk basilika hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
Tack!