Halloumi med romanescosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Romanesco är en god sås gjord på rostad paprika och mandel. Gott tillsammans med halloumins smaker.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
à 250 g Halloumi eller
Romanescosås
100 g
skalade sötmandlar fungerar också bra med mandelspån eller hackad mandel
1 fpk
à 290 g Paprika grillad strimlad avrunnen
1
vitlöksklyfta RIVEN
1/3
RÖD chili skivad
1 tsk
citronskal det yttersta gula
1/2 - 1 dl
vatten
salt
svartpeppar
Till servering
1 fpk
machesallad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.