Halloumi med romescosås

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Romesco är en god sås gjord på rostad paprika och mandel. Gott tillsammans med halloumins smaker.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
à 250 g Halloumi eller
Zeta Grillost
Romanescosås
100 g
skalade sötmandlar fungerar också bra med mandelspån eller hackad mandel
1 fpk
à 290 g Paprika grillad strimlad avrunnen
1
vitlöksklyfta RIVEN
1/3
RÖD chili skivad
1 tsk
citronskal det yttersta gula
1/2 - 1 dl
vatten
salt
svartpeppar
Till servering
1 fpk
machesallad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco