Grillad sparris med parmesan och balsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Grillad sparris med lagrad balsamvinäger, en god olivolja och smakrik parmesan. Perfekt som tillbehör eller som förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
grön sparris färsk
salt
peppar
1 msk
Zeta Casa Di Luca Aceto Balsamico di Modena I.G.P.
30 g
rucola
rikligt med hyvlad Parmigiano Reggiano 22 mån

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis