Grillad sparris med parmesan och balsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Grillad sparris med lagrad balsamvinäger, en god olivolja och smakrik parmesan. Perfekt som tillbehör eller som förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
grön sparris färsk
salt
peppar
1 msk
Zeta Casa Di Luca Aceto Balsamico di Modena I.G.P.
30 g
rucola
rikligt med hyvlad Parmigiano Reggiano 22 mån

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Tack!