Grillad halloumi, rosmarin och honung

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nygrillad halloumi smaksatt med rosmarin och honung och serverat med krispiga krutonger. Perfekt vegetariskt alternativ till grillen eller som ett tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frpk
à 250 g Halloumi skurna i ca 1 cm tjocka skivor
flytande honung
några kvistar färsk rosmarin
några blad färsk basilika
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Tack!