Grillad halloumi, rosmarin och honung

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
30min

Nygrillad halloumi smaksatt med rosmarin och honung och serverat med krispiga krutonger. Perfekt vegetariskt alternativ till grillen eller som ett tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 fpk
à 250 g Halloumi skurna i ca 1 cm tjocka skivor
flytande honung
några kvistar rosmarin färsk
några kvistar basilika färsk
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.