Grillad aubergine med fetaostsalsa

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)

Vad tycker du?

1tim 10min 12 ingredienser

Grillad aubergine med smakrik salsa gjord på fetaost, tomater och melon. Passar utmärk som förrätt eller som tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
auberginer
2 tsk
salt
3
tomater
200 g
melon, gärna grön
2
salladslökar, strimlade
10 blad
färsk mynta
salt
nymalen svartpeppar
1 msk
vitvinsvinäger

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Lämna ett svar till Margareta Lönn Avbryt svar

Maud Ekblad

Det var ett mycket bra recept och väldigt lyckat med fetaostsalsan.
Jag visste inte ens vad salsa var, men nu har det blivit en favorit.

Marina

Receptets ingredienser saknar vinäger, men står att det ska vara vinäger under Gör såhär 🙂

Sophie Berlin

Hej Marina,
Där har det blivit en miss, nu har vi ändrat i receptet till 1 msk vitvinsvinäger.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Margareta Lönn

Vilken ugnsvärme ska det vara? Margareta

Sophie Berlin

Hej Margareta,
Du behöver inte ugnsbaka auberginen utan antingen grilla eller steka efter ursaltning. Lycka till!
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta