Grillad aubergine med fetaostsalsa

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)

Vad tycker du?

1tim 10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Grillad aubergine med smakrik salsa gjord på fetaost, tomater och melon. Passar utmärk som förrätt eller som tillbehör.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
auberginer
2 tsk
salt
3
tomater
200 g
melon, gärna grön
2
salladslökar, strimlade
10 blad
färsk mynta
1 frp
salt
nymalen svartpeppar
1 msk
vitvinsvinäger

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)
Tack!

Marina

Receptets ingredienser saknar vinäger, men står att det ska vara vinäger under Gör såhär 🙂

Sophie Berlin

Hej Marina,
Där har det blivit en miss, nu har vi ändrat i receptet till 1 msk vitvinsvinäger.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Margareta Lönn

Vilken ugnsvärme ska det vara? Margareta

Sophie Berlin

Hej Margareta,
Du behöver inte ugnsbaka auberginen utan antingen grilla eller steka efter ursaltning. Lycka till!
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp