Grillad aubergine med fetaostsalsa

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 10min 12 ingredienser

Grillad aubergine med smakrik salsa gjord på fetaost, tomater och melon. Passar utmärk som förrätt eller som tillbehör.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
auberginer
2 tsk
salt
3
tomater
200 g
melon, gärna grön
2
salladslökar, strimlade
10 blad
färsk mynta
1 frp
salt
nymalen svartpeppar
1 msk
vitvinsvinäger

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Marina

Receptets ingredienser saknar vinäger, men står att det ska vara vinäger under Gör såhär 🙂

Sophie Berlin

Hej Marina,
Där har det blivit en miss, nu har vi ändrat i receptet till 1 msk vitvinsvinäger.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Margareta Lönn

Vilken ugnsvärme ska det vara? Margareta

Sophie Berlin

Hej Margareta,
Du behöver inte ugnsbaka auberginen utan antingen grilla eller steka efter ursaltning. Lycka till!
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja